1000 vragen #Wat is je laatste ontdekking ? Instagramstories niet meer volgen

1000 vragen over mezelf

De vakantie zit vol ontdekkingen

Deze zomer heb ik al tal van ontdekkingen gedaan, sommige ‘groot’ en andere ‘klein’, maar toch ontdekkingen. Ik maak er maar meteen een lijstje van

  • Instagramstories niet meer volgen. Sommige mensen vind ik heerlijk om volgen als het over hun foto’s gaat maar helemaal niet als het om hun stories gaat. Hoe dat gaat ? Druk op de persoon in je storyline. Je ziet volgende optie verschijnen.
    stories van instagram verwijderenJe drukt dus gewoon ‘uitschakelen’. De foto’s kan je nog altijd volgen.  Niet echt een geweldige ontdekking maar wel zeer praktisch !
  • Ik ontdekte dat de fietsknooppunt app die ik gebruik in België, ook Nederland omvat. Dat is best handig, want via het web is het gebruik van fietsknooppunten in Nederland niet zo handig als in België.
  • Deze week ontdekte ik dat je sommige campings ‘online’ kan bezoeken, streetview op de camping zelf. Een leuk initiatief, want dit geeft je meteen toch een beter idee over hoe de sfeer op zo’n camping is. Of je zit noodgedwongen thuis op het werk en je wil toch nog eens op je favoriete camping wandelen. De site is Nederlandstalig, maar dat betekent niet dat je niet evengoed kan wandelen op een Italiaanse of Spaanse camping !
  • Ik ontdekte deze week ook het stadsmuseum van Aarschot. Ik vind het al behoorlijk sterk dat een kleine gemeente als Aarschot een stadsmuseum had, maar ik vond het wel de moeite. Ik ontdekte dat in deze streek ook tal van bieren werden en worden gebouwd.
  • Park Veluwezoom en de IJsel. Daar heb ik vorige week echt van genoten. Zeker de prachtige fietswegen langs de IJsel, al zou ik niet kunnen kiezen (IJsel/Veluwe). Een geluk dat beide gewoon naast elkaar liggen en ik niet hoefde te kiezen.
  • Tenslotte las ik deze week veel over Stalin en ook dit was een ontdekking. Ik heb geen bijzondere interesse in Stalin, wel in geschiedenis. Ik wist dat de man zacht gesproken geen doetje was, maar dat hij meer doden op zijn lijst heeft staan dan Hitler wist ik echt niet. Ik dacht dat we met Hitler zo wat alles hadden gehad. Mis dus. Volgens mijn zus, die net terug is uit Cambodja, kon Pol Pot er ook wat van.

Ik vond dit best een grappige vraag. Misschien was het bedoeld op ‘grote’ ontdekkingen en valt ‘Instagramstories niet meer volgen’, daar niet echt onder. Ik deed trouwens geen grote ontdekkingen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.