Materiaal

kampeermateriaal

Soms maken kleine dingen het verschil. Zoals een stoel waar je echt goed in zit of een slaapzak waar die je lichaam perfect beschermt tegen al die natuurelementen. Hier mijn lijstje (in wording).

Caravan : t@b

tab caravan

Ik reis (meestal alleen) met deze t@b uit 2015. Ik schreef er al eerder een artikel over dat de meeste vragen wel beantwoordt. Ik ben er ontzettend verliefd op !
Nog vragen ? Shoot ! Dit kan het beste via het contactformulier.

Voortent T@b Isabella

voortent tab

Deze voortent is van het merk Isabella. Omdat de vorm van mijn caravan zo uniek is, vraagt mijn caravan ook een specifieke voortent die niet te gebruiken is voor andere caravans. Dat betekent meteen dat deze voortent best wel prijzig uitvalt.

De tent zet makkelijk op maar … ik slaag er niet in om ze alleen op te zetten. Zoals de meeste tenten moet je ze ‘ingleuven’ aan de caravan en dat lukt niet alleen. Alles wat je erin schuift valt er een goede meter verder weer uit. Vrij wanhopig is dat !

Met twee personen gaat het bijzonder vlot. In zo’n klein half uurtje staat ze op. De eerste keer is het zoeken, maar eenmaal je het doorhebt is het kinderspel.

De volledige ‘voorhevel’ kan er via een rits uit. Overdag kan je ze dus makkelijk als luifel gebruiken. Gordijnen zijn meegeleverd, maar wij gebruiken die niet. De ‘deur’ is het gedeelte links naast het oranje deel.

Smaken verschillen, maar ik naar mijn mening heeft Isabella wel echt ‘haar’ best gedaan door dit knappe design en spelen met kleuren. De tab mag wel wat hebben.