Heimwee ?

Vandaag een foto uit de oude doos. Op de lichtreclame zie je Khao San Road staan. Het is een hippie-achtige straat in Bangkok, waar backpackers uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Er zijn tal van goedkope winkeltjes (zoals de 7Eleven) waar je je voorraad kan inslaan en het bruist er van het leven en het jonge volk.
Twee keer zijn we er geweest. De eerste keer Leonardo di Caprio achterna, want ‘hier’ zou hij gelogeerd hebben volgens het verhaal van The Beach. De tweede keer waren waren we pas geland of we vroegen onmiddellijk een taxi van ons hotel naar Khao San Road. Je kon er tot diep in de nacht de laatste films op groot scherm bekijken.

Mijn volgende reis gaat opnieuw richting Azië uit maar er zal weinig Backpack zijn. De hotels zijn al vastgelegd. 4 sterren, met zo’n verhaal kan je bij backpackers niet aankomen.
Toch heb ik aan guesthouses heerlijke herinneringen. Want zo’n verhalen over reptielen, reusachtige kakkerlakken en niet kunnen slapen van de krakende bedden boven je, … dat maakt het toch helemaal ?
Of niet ?

Posted by Picasa

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Mikaël schreef:

    Niet mijn idee van heerlijke vakantieherinneringen:-)

  2. Gypsy schreef:

    Geweldige herinneringen maar na mijn laatste keer kakkerlak en zoutwaterdouche drie jaar geleden besloot ook ik voor tandje hoger. De betere guesthouses in mijn geval, en als ik in Thailand ben nog steeds om de hoek bij KSR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.