Begin aan een weblog !

Vandaag voor het eerst in een hele reeks van dagen niet gesport en dat laat zich voelen : ik lig weer lui in het zeteltje en de energie is niets.
Reden voor het niet-sporten was de Terugkeer van Zus. Bij gebrek aan een eigen grote reis dit jaar met zij mij maar met verre-reisverhalen spekken.
In al haar mailtjes en verhalen komt er echter vooral één item naar boven : warm warm warm, en daar bedoelt ze dan zo’n 45 graden mee.
No way dat ik het lief ooit mee krijg naar haar bestemming.
Zelf heb ik niet zo gauw last van warmte, het is eerder omgekeerd, rond 19 uur zat ik vandaag al in pyama met kousjes rond de voeten, zo benard koud vond ik het.

Ondertussen zit de vakantie zo ongeveer net iets over de helft. Vandaag weer vrienden gehoord van langgeleden. Eentje zei mij : “Ik zie niemand meer, alleen collega’s. Natuurlijk, het ligt ook aan mij, je moet er moeite voor doen.”

Ik kon hem alleen maar gelijk geven. Een jaar is zo voorbij zonder dat je bepaalde vrienden gezien hebt. Op televisie hoorde ik onlangs een weblogster verklaren dat één van de beweegredenen van haar weblog is, om haar vrienden op de hoogte te houden, zodat ze niet helemaal van nul moest beginnen bij een ontmoeting.
Niet slecht vond ik dat, toen ikzelf in april trouwens over mijn ongeval berichtte kreeg ik behoorlijk wat reacties van vrienden.

Dus vrienden ten lande : begin nu eindelijk aan die weblog !

PS : onze bedoeling was naar Scientastic te gaan, maar dat was dicht. Is iemand daar ooit al geweest en is het de moeite ?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.