Murphy-week

Het wil maar niet ophouden. Vorige week verscheen, bij het opstarten van mijn pc de boodschap ‘Operating System could not be found’. De enige witte lettertjes op een zwarte scherm. Mogelijke oorzaken : HD stuk, corrupte Windows, een virus. Dat laatste dacht ik niet, de KULeuven biedt mij toch enige bescherming en dag na dag krijg ik een mooie upload van McAfee, met andere woorden, dat laatste zou niet mogen zijn. Gelukkig weerom het liefje dat wat werk betreft in de ICT-sector zit en alvast mijn HD eruit haalde en kopieerde naar een andere locatie. Was ik alvast mijn documenten niet kwijt. De rest bleek inderdaad geheel en al vergiftigd door een serieus virus. Helemaal opschonen die boel : zo goed zelfs dat ik nu een Office 2003 heb. Flashy !

Maar UPC, mijn internetleverancier, wou deze week ook dat al haar klanten een nieuwe modem kwamen halen. Weerom fluitje van een cent dacht ik, (met zo’n vriendje) en ja hoor, na tien minuten zaten er 2 laptops en 1 desktop wireless online om het na een uur om onbekende redenen geheel te begeven.

Was er nog mijn auto die ik vorige week heb moeten laten wegslepen en die ik vandaag eindelijk, na het neertellen van heel veel centjes, terug mocht halen. Wat bleek ? Die valt ondertussen om de haverklap weer stil. Morgen dus terug naar die garage.

En de VAB die mij zo mooi onverwacht hielp dankzij mijn Visa-kaart ? Die hebben het bedrag netjes twee maal van mijn rekening gehaald.

Als een mens maar gezond is, zou een mooie troost zijn. Maar keel en longen worden niet gespaard door het rondzwevend virus hier.

Murpy week dus. I hate it.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.