Start ook met een blog ! WordPress it is !

2015 07 17 computer

Er is zoveel te vertellen, zoveel te leren en het zou mij verwonderen dat ook jij niets te vertellen hebt ! We leren van elkaar, glimlachen en leven mee, zien dat het gras bij een ander niet altijd groener is maar toch wel boeiend om te lezen.  Dus waarom ga jij niet aan het bloggen ? Je zal zien, eenmaal je bent begonnen, laat het je niet meer los !

De meest bekende (en gratis) programma’s zijn WordPress en Blogger. Ik werk met beide platformen, zij het met een lichte voorkeur voor WordPress. Bij WordPress kan je nog kiezen voor de versie waar je een eigen domein nodig hebt (wordpress.org) of je maakt het jezelf als beginner gemakkelijk en gebruikt het domein van WordPress.com. Je kan later nog heel makkelijk verschakelen van het één naar het ander mocht je van gedachten veranderen.

En voor je denkt : wéér iemand die van alles gaat uitleggen over WordPress, nee hoor, er zijn prima sites en deskundigen die dat zo goed doen dat ik daar niets meer kan aan toevoegen.

Vandaag rolde er echter via mijn Feedly nog een prima artikel over het maken van een post met WordPress in mijn mailbox. Je bent met het artikel al een heel eind ver en heb je zin om verder te doen : de hele site is gewijd aan enkel en alleen WordPress en hoe daar mee te werken. (Engelstalige site)

Toch liever in het Nederlands ? Een volledige handleiding WordPress.org  vind je hier  of je gaat naar hier als je met de wordpress.com (= versie waarbij je geen domeinnaam moet registeren). Een eitje, je zal het zo zien !

Veel succes !  Ik ben benieuwd ! 
Geen reageerknop hier te vinden ? Kijk even onder de titel. 

Photocredits : Negative Space, CC0 license

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.