#wijvenweek 4 : dromendag

Mijn droom sluit naadloos aan bij ‘Mijn Gedacht’ van gisteren. Namelijk : opnieuw studeren. Nu hoeft dat niet eens een onhaalbare droom te zijn, Jess en Odile doen er bij hun job nog een opleiding (met succes) als bachelor bij en gaan nog zwemmen, fietsen, lopen (dus triatlon) én hebben een lief. Geen excuces dus dat een bachelor niet te combineren zou zijn met een stevige job. En zij doet dat nog eens met een heel gezin erbij !  Proficiat voor deze dames !

Mijn droom – als ik mij dan toch geheel mag laten gaan – is echter tijd vinden om enkel en alleen te studeren. Om er nog boeken te kunnen bijlezen, om te babbelen met studenten wat zij er van vinden, om van ’s morgens tot ’s avonds een hoofd gevuld te hebben met studie. Om heerlijk weg te kunnen zijn van de wereld.

Maar het hoeft dus niet bij een droom te blijven. Misschien wordt dit de optelsom ; Mijn gedacht + mijn  Droom = mijn toekomst !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.