Getrouwd !

Vadertje Staat gunde ons beiden maar welgeteld 1 dag verlof. Naar verluidt krijgen onze ouders maar liefst 3 dagen verlof. Niet dat ze ze nodig hebben, ze zijn al op rust, maar soit, gekoppeld aan een zondag en Paasmaandag wisten we er toch nog een bijbels tridium van te maken. 3 dagen mini-vakantie in Brugge alwaar we wél de koninklijke suite op de Markt hadden geboekt.

Deze morgen ‘herintrede’ bij de collega’s en het jonge volkje. Heerlijk. Totaal irrationeel natuurlijk, maar ik vond mezelf op wolkjes lopen. Niets kostte mij moeite. De muren fluisterden me toe ‘Kaat is getrouwd’ en ik fluisterde in het gebouw kreetjes van geluk. Het zou op mijn gezicht te zien zijn. Zeiden ze. De collega’s. Het Jonge Volkje.

Ik voel mij een ander mens. Rustig. Heerlijk. Nog volop genietend van de vrienden en familie op het feest. Onverwachte warme wensen en mensen. (Dankjewel !!!)
Het feest : heel rustig en genietend.
Ik besef ook des te meer dat een relatie een geschenk is : dat die fantastische man met mij oud wil worden ! Wauw ! Dat we elkaar gevonden hebben, ik vind het steeds minder evident.
Grote solidariteit ook met allen die getrouwd zijn en ‘op trouwen staan’ : wauw, wat goed zeg ! En aan de twijfelaars : het is echt een serieuze stap maar vooral ook een stap van verdieping en bevestiging.

Veel ga ik er niet meer overtellen. Veel blogjes zijn al aan mijn toekomstig en nu voltrokken huwelijk gewijd. Ik zou trouwens alleen maar reclame maken : als je je liefste bemint, trouw, trouw trouw trouw !

Kaat op wolkjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. BuFFie schreef:

  Wij zullen je raad wijselijk opvolgen! 🙂

 2. tantieris schreef:

  Een dikke proficiat, gefeliciflapstaart, en alles wat je maar wil ! 😉

 3. anneliesje schreef:

  Klinkt heerlijk! Ik wens jullie alle geluk toe, in de nabije toekomst met jullie droomhuisje, maar ook in de verre toekomst.
  En morgen mag je alweer vieren… dat je al een week getrouwd bent! 🙂

 4. jobe schreef:

  Huwelijks reis in Brugge.
  Deze Bruggeling kan alleen maar fier zijn 🙂

  Toch 1 deftige en respectabele toerist. Het doet deugd.

 5. Buitel schreef:

  Ik kan je helemaal volgen. Ook wij staan ‘met volle goesting’ ‘op trouwen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.