heartbeats

Ik ben helemaal in de ban van José Gonzalez’ heartbeats en evenveel al van de reclame van HP die de song plots wereldwijd bekend maakte.
Het maakt mij rustig en doet mij vergeten dat het weer bar is (en te slecht om te lopen), het lied doet mij vergeten dat we in een gestresseerde wereld leven waarin tijd zo belangrijk is.
Als dat geen verdienste is voor het song !
Je kan de song hier beluisteren (clik verder op ‘listen’.
Ook alle informatie over de clip vind je hier. Ik geloofde er niets van dat ze een minstens een half miljoen balletjes over de wegen hadden laten rollen, maar in de filmpjes (behind the scene) zie je evenwel hoe ze balkanonnen gebruiken en werkelijk massa’s balletjes de lucht inschieten. Ik was er graag bij geweest al was het niet geheel zonder gevaar :

An entire block was closed off and special compressed-air cannons shot the balls into the air, while earth moving equipment poured thousands down the street. Not that you’d know it from the finished product, but these balls can do some damage, so all the cars were props and crew members went so far as to having protective shields and crash helmets.

Ondertussen kan ik niet wachten tot het alsjeblieft weer lente wordt en er overal licht is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.