Bekendmaking

Het was echt een dag om iets te organiseren
of om een Bekendmaking te schrijven
met de Ondertekening :
Konijn, of om een Onderzoek te doen
naar Wat Anderen Ervan Vinden.

uit “365 dagen met Winnie de Pooh” (Van Goor)

Met de lente in het land stroomt het hoofd vol plannen. Het is immers alweer een paar maanden geleden dat de laatste aannemer ons huis verliet. Niet dat we de mannen in kwestie missen, maar het leek wel of de lente ons in actie zet om verder te werken aan ons huis.
De “Bekendmaking” zou dus kunnen zijn :

Gezocht :
Voegers

We hadden al een voeger die zo min of meer had toegezegd, maar die liet – nadat hij niet kwam opdagen – uiteindelijk weten dat hij er te weinig aan verdiende. Tja.
Plan 2 : het terras. Ook dat moet nog worden aangelegd. Het wordt hardhout, maar hoe wat waar ? Omdat onze regenput er onder ligt moet het nog ‘open’ kunnen. We hebben er geen kaas van gegeten. We zijn beiden niet handig en we hebben nul verstand van materialen en mogelijkheden.
Maar de mooiste Bekendmaking voor vandaag zou wel zijn :

Aangekondiging :

Lente

Want dit is toch het allerzaligste van deze dag : dat ik buiten kan zitten met de krant, dat mijn vingers kriebelen om in de tuin te werken, dat ik alle tuinmeubelen al buiten wil zetten, (hangmat incluis) en met open armen de lente verwelkom !

Wat vindt u ervan ?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Anonymous schreef:

    Gewoon doen: die tuinmeubelen buiten.. heb gisteren bij een vriendin al buiten gegeten, 25°C was het er – tegen de muur in het zonnetje. Heerlijk!
    Groetjes! Francine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.