Bijna

Bijna vakantie. Nu nog ‘de laatste’ werken maar de top is genomen, er zijn nog een paar ‘cols’ te gaan maar voor de rest is het kwestie van uitrijden. En dan : zorgeloos vakantie. Ik heb zin om een sprongetje in de lucht te maken alleen al bij de gedachte. Om hele dagen bij bij mijn liefste te zijn, om te genieten van het huis en de tuin, de mensen in het dorp, boodschappen op wandelafstand en vooral om niet continu en timemanagement te moeten doen.
Nu moet ik continu van alles uitrekenen : als we deze avond om 19 uur dààr moeten zijn, wanneer moet ik dan vertrekken, wanneer eten en maar schuiven en doen om alles gepuzzeld te krijgen.
Binnen een goede maand ook naar Iran. Ik volg de verkiezingen en zie hoop, maar ik ben mij bewust van mijn bril. Ik zie wat ik wil zien. Ik hoop op verandering, al kan dat woord op verschillende manieren worden ingevuld.

Vakantie. O wat snak ik ernaar en zie ik er naar uit!
Kom maar snel en duur lang !

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. tijdtussendoor schreef:

    Ik ben weer erg benieuwd naar je reisverhaal. Op ter zake was er gisteren een reportage over Iran. Hopelijk heb je ook gekeken, het zal vast een hele ervaring worden.

  2. Tricky schreef:

    naar Iran nog wel, waw zeg, daar zou ik ook naar uitkijken! maar geniet eerst nog maar van de zomerse (en minder zomerse) dagen hier hé…

  3. Ruthje schreef:

    Iran is toch wel een uitzonderlijke vakantiebestemming, zal een speciale ervaring worden. Geniet van je vakantie en hou het voorzichtig daar in het Midden-Oosten hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.