de zomer opgeruimd

Daarnet ruimde ik mijn kleerkast wat op en zag de gebloemde rokjes, de kleurige topjes, de katoenen T-shirts. Ik heb ze nauwelijks – op India en Nepal na – gedragen. Hier draag ik lange broek met bloesje en meestal een truitje er boven op. En dat in augustus. In volle zomer. Ik draag zelfs bij tijden kousen !

Het opruimen van de kleerkast leek bijna het opruimen van de zomer.

Ik ben kouwelijk, ik weet het, maar dit was toch echt een flauwe zomer. Of niet ?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. veerle schreef:

    Iedereen klaagt, maar we hebben toch mooie dagen gehad ook? Ik heb toch regelmatig op mijn terras gezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.