Week in beelden – snapshot diary – week 39

Snapshot diary

Eén centraal thema

Het lichaam was en is in volle revolte : verkouden, daardoor doof aan één kant (probeer zo maar eens verslaggever te zijn op vergaderingen als je de helft van de mensen niet hoort), de nog altijd geblokkeerde wervels en massa’s werk. Dus het was een beetje ‘voortslepen op het werk’. Alle leuke dingen werden geschrapt, daar was gewoon geen energie meer voor.

Troost zoeken en vinden

Ik vond troost in nieuwe ontdekkingen. De Pumpkin Spice Latte van Buisman. Koffie zoals ik ‘m niet kende. Ik ben gek op lekkere koffie, maar het is niet dat we hier in ons dorp een koffiebar, laat staan een Starbucks hebben. Je kan ‘m ook zelf maken, maar dat lijkt me nogal omslachtig. Hip hip hoera de nieuwe Albert Heijn verderop !

In diezelfde winkel vond ik ook nieuwe topping voor de yoghurt of de platte kaas : cranberry’s, gojibessen, moerbeien en verschillende soorten pitten. Het moet niet altijd havermout zijn, al kan die er best nog bij.

En tenslotte werd ik nog echt in de watten gelegd – zoals onze hele buurt – door de enige dorpswinkel. “Dag van de klant” trakteerde met lekker gezond !

Snapshot diary Dag van de klant

De herfst is in het land

Omdat ik de tijd en de energie niet had – het was weerom zo’n ontzettend drukke week – probeerde ik het nuttige aan het aangename te koppelen. Na al die regen was daar eindelijk zon ! Tijd om te wandelen, fietsen of lopen (of energie) was er niet, maar waarom zou ik dat ellenlange verslag niet evengoed in onze tuin maken ? 20150928 werken in de tuin 220150928 werken in de tuin 1

 

 

 

 

Dikke trui gevonden en ja hoor, dat was best te doen. Gelukkig hebben we hier tal van zithoekjes zodat ik ‘met de zon mee’ kan gaan.

Al bij al was het toch een beetje een week in mineur, er is ontzettend veel werk verzet maar dat is het ook. All work and no play …. volgende week beter !

 

Ik hoop dat jullie week beter was en wens jullie alvast een fantastische nieuwe week toe ! 
Geen reageerknop te zien ? Kijk eens onder de titel. 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.