Gent in beelden

Gent

1. De alternatieve selfie : mijn alter-ego op de vrijdagmarkt. 2. Gentenaars zijn ‘commercanten’, ge zult het niet vergeten ! 3. Oud ? Nieuw ? Een protest tegen de watervervuiling. 4. Je moet dus niet naar Damnoen Saduak gaan, het is daar tegenwoordig trouwens veel te druk.

 

Gent

 

1. Is het Las Vegas, is het Gent ? Nee, het zijn de Gentse Feesten (in voorbereiding). 2. De leukste café’s en aan soorten bier geen gebrek. 3. Of naar de late Middeleeuwen, houten huizen, bakstenen huizen, allemaal goed geconserveerd. 4. En ja, op een ‘wip’ zijt ge buiten de drukte en helemaal in de wijdse vlakte genietend van de rust en de natuur. Ook dat is Gent.

Mijn trip naar Gent is meer dan een succes geworden en dat komt hoofdzakelijk omdat ik met de fiets was. Kom ik met de auto, of het openbaar vervoer, dan doe ik meestal enkel het centrum aan en de klassiekers van Gent, door de fiets kwam ik sowieso in buurten waar ik anders niet zou gekomen zijn.

Heeft iemand van jullie nog tips voor Gent ? Ik wil graag terug ! 
Geen reactieknop te zien ? Kijk onder de titel. 

Credits photos : eigen foto's, ik claim geen copyright

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.