Het Geluk Project (1)

Andere mensen cultiveren ongelukkig zijn als manier om anderen te chanteren. Ze klampen zich vast aan hun ongelukkig zijn omdat ze anders de speciale aandacht kwijt zijn waarvan ze verzekerd zijn door hun ongelukkig zijn. 

G. Rubin, Het Geluks Project, p.200 (2010) 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. tijdtussendoor schreef:

    Fijn om zoiets te lezen en het dan langzaam te laten doordringen.

  2. ilse schreef:

    Dat boek ligt hier sinds vorige week op de kast. Ik had er iets over gelezen in een tijdschrijft en dacht meteen “dat moet ik hebben”. Hopelijk is het de moeite waard.

  1. 12 juli 2015

    […] : vogelparadijs Het Vinne in Zoutleeuw scoort altijd goed ! 4. Ik leerde Gretchen Rubin kennen door haar boek The Hapinessproject dat indruk op me maakte. Toen ik het ‘al lopende’ hoorde dacht ik : natuurlijk is ieder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.