Week in beelden

week in beelden

1. Het lief en ik blijven veel wandelen, hier in Boutersem, een wandeling van Aktivia. 2. Voor het eerst in mijn leven een eigen hangmat, met dank aan de bomen die eindelijk sterk genoeg zijn : 2 kerselaars ! Het is nog wat oefenen om er in en uit te raken, maar qualitytime garanteed ! 3. Een mens hoeft niet ver te gaan om de allermooiste plekken te vinden : vogelparadijs Het Vinne in Zoutleeuw scoort altijd goed ! 4. Ik leerde Gretchen Rubin kennen door haar boek The Hapinessproject dat indruk op me maakte. Toen ik het ‘al lopende’ hoorde dacht ik : natuurlijk is ieder falen progressie ! Niets doen, niets leren, dàt is pas stilstand !

Ik had een superfijne vakantieweek, hoe was jullie week ? 
(Geen reactieknop ? Zie even onder de titel)

Photocredits : alle foto's zijn eigen materiaal, ik claim geen copyright.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.