Gelezen: Voet bij stuk – Robyn Carr

Voet bij stuk

Met ‘Voet bij stuk’ leverde Robyn Carr weer echte wegdroomlectuur. Romantiek, beetje spanning en complete easy reading !

Boek voor een lome zomer

Ik las “Voet bij stuk” op de camping tussen drankjes en BBQ’s door, een loom lijf en genietend van de warme zon. Een op en top easy reading en weerom een boek waarin ik zalig in dromenland raakte. Opnieuw, zoals met alle easy readings: verwacht je aan geen hoogdravende literatuur, maar wel aan een brok romantiek met een vleugje spanning.

Soms hoeft dat voor mij niets meer te zijn en ben ik blij dat ik niet iedere keer ik in slaap gevallen ben of een praatje met andere vakantiegasten heb gemaakt, twee bladzijden opnieuw moet lezen om te kunnen volgen. Voet bij stuk is onderhoudend en pure ontspanning.

Op zoek naar een tweede kans

Sierra Jones, schoonzus van Maggy en zus van Cal, heeft een turbulent leven achter de rug. Alcoholisme, foute relaties en tot overmaat van ramp een ex-lief dat haar stalkt en bedreigt.  Met beide wil ze komaf maken – lief en dat oude leven – en beslist om in de buurt van haar ‘wijze’ broer Cal te gaan wonen. Misschien raakt ze zo wel op het rechte pad. Eén ding wil ze alvast niet: een relatie aangaan. Al die jaren ellende leerden haar dat ze geen neus heeft voor goede mannen en al die ellende hoeft ze niet meer. Ze hoopt dat de verandering van woonplaats de belofte van een nieuw leven waarmaakt. Maar is het inderdaad zo makkelijk ? Zal het haar lukken ?

De setting van Sullivan’s Crossing

De setting is dezelfde als het eerste boek in de reeks, Een verrassende stap. Dit boek las ik vorige zomer om dezelfde redenen als nu. Je hoeft het eerste boek echter helemaal niet gelezen te hebben. Het hoofdpersonage van het vorige boek komt nauwelijks nog aan bod, alleen de setting is dezelfde en sommige personages zijn opnieuw van de partij, maar Robyn Carr begint voor de rest helemaal opnieuw.

Wegdroomlectuur, zo worden de boeken van Robyn Carr genoemd. En dat is het ook, niet meer en niet minder, maar prima voor een (luie) vakantie. Of net niet, prima voor een heel actieve vakantie, waarbij je na al die activiteiten echt niet meer je hersenen wil breken.

Veel plezier ermee !

Praktisch

Robyn Carr, Voet bij Stuk, uitgeverij Harper Collins, 2017,
te koop bij o.a. Bol.com voor € 17,99 (paperback) en € 9,99 (ebook). Het ebook is momenteel in een promotie 3 romans voor €15,00 (tot 31 juli).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.