2015 : de meest gelezen posts !

Meest gelezen posts
Eind van het jaar en tijd om eens te zien wat de meest gelezen posts waren. Sommige zijn best wel verrassend !

De 5 meest gelezen posts van 2015

 1. De geboden van een trage loper
  Ik ben zelf een uitermate trage loper, maar loop wel al jaren lang en heb me toch al meermaals, met succes aan een halve marathon gewaagd. Maar bovenal : ik ben een fiere trage loper !
 2. +10 redenen om deel te nemen aan de Vierdaagse van de IJzer
  Ik ben natuurlijk hevige fan en vind dat iederéén dit minstens eens in zijn leven moet meemaken. Goedkoop, eenvoudig en voor iedereen haalbaar : een overgetelijke ervaring !
 3. De Vierdaagse van de IJzer in beelden
  Tja, als je wil deelnemen aan iets, wil je er je natuurlijk ook een beetje een beeld vormen over wat die fantastische ervaring dan wel is !
 4. Verloren gelopen in een moeras
  Je kan dus wel degelijk verloren lopen in Vlaanderen en zelfs in een moeras ! Dat het op amper 15 km van mijn deur was is voor mij des te pijnlijker, maar we waren wel goed verdwaald ! Anderzijds : het is een schitterend natuurgebied met als extra een vogelkijkhut !
 5. Marie Kondo : casestudy kleerkast
  In augustus las ik het boek van Kondo en waagde me aan een eerste experiment. Het enige dat echt blijft hangen is de vraag ‘maakt het je blij ?‘. Indien niet, weggooien ! De grote Kondo hype lijkt al een beetje bekoeld, maar straks is er wel weer een of andere opruim- of schoonmaakgoeroe die ons (vrouwen !) weer netjes schuldig doet voelen waardoor we weer massaal aan de slag gaan.

De week in beelden oftewel de snapshot diary waar ik in oktober mee begonnen ben scoort individueel zeer goed. Ook dit wil ik verder zetten en weerom : ik raad het iedereen aan, het is een prima manier om de week af te sluiten met bijna-vergeten-kleine-hoogtepunten, kleine zaken die het dagdagelijkse leven net iets bijzonders maken ! Verder was er natuurlijk ook de boostyourpositivitycampagne waar ik voor de tweede keer aan deelnam, ik zie al uit naar een derde editie !

Op naar het nieuwe blogjaar ! 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.