Voorschot op de vakantie

Test van de slaapzak

test slaapzak

Omdat ik o zo ’n koukleum ben gewoon een slaapzak gekocht die voorzien is op nul (!) graden ! Alsof ik ooit in zo’n barre temperaturen zou kamperen, no way, maar kamperen doet me nog altijd aan Alaska denken, dus onder het motto ‘ge kunt het nooit te warm hebben’, de strafste slaapzak !

Secret Garden

tuin kersen

Bekentenis : ik kom zo goed als nooit in onze tuin. Je vindt me in de tuinkamer en we hebben op z’n minst 3 zithoeken met zeteltjes, tafels of stoelen, maar in de tuin, waar er groen groeit en bloeit ? Eu. Zelden. Wat zonde is natuurlijk. Want we hebben gigantisch veel kersen en rode bessen, de frambozen zijn talrijk maar nog niet rijp en binnen nog een paar maand hebben we weer peren en appels… waar we niets mee doen.
Shame on me, ik weet het.

Ik heb alvast een hangmat gekocht. Wie weet kom ik er nog !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.