Start2Camp : probeer het uit met gratis tent !

 

ontdekking : de tent

ontdekking : de tent

Start2Camp :  iets voor jou ?

De beste manier om te weten of kamperen iets voor jou is, is het natuurlijk gewoonweg DOEN ! Kamperen op zich is absoluut niet duur, alleen de ‘investering’ zal sommige mensen wel tegenhouden om het gewoon maar uit te proberen, al valt dat best mee. Bovenstaande tent kost bv. 99 euro en je kan er zonder problemen in recht staan.
Maar toch, 99 euro om nadien nooit meer te kamperen … het is toch een risico.

Gratis tent te leen

Ik kan het dan ook niet laten om te verwijzen naar deze site waar men gratis kampeermateriaal ter beschikking stelt. Voorwaarde : netjes terugbrengen en een verslagje over je avontuur. Dus wat houd je nog tegen ? Ga het avontuur tegemoet !

Voordelen van kamperen

Ik ben superenthousiast over kamperen. Ik schreef hier al over de vele voordelen van kamperen en ben zo eerlijk geweest ook de nadelen te beschrijven. Ondertussen heb ik trouwens al wat nadelen weggewerkt door te ‘upgraden’ naar een caravan waar ik gewoonweg niet kan over zwijgen ! Zoals ik ooit met Starttorun ben begonnen, is het net zo gegaan met Start2Camp ! Een verhaal dat altijd maar mooier werd !

Vrije dagen in het verschiet : dus gewoonweg doen !

Maar goed, met al die vrije dagen in het verschiet zou ik bij de minste twijfel zeggen : ga op dat inbod aan en probeer het uit ! Je komt gegarandeerd met een sterk verhaal naar huis !
Doen !

 

De kleine lettertjes :
ik heb geen enkele band met de organisatie die de tent(en) ter beschikking stelt. Het is wel een zeer grote organisatie die wellicht door alle kampeerders gekend is. Ik las het artikel en vind het gewoon het delen waard !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.