Vogels spotten in zeeland

Zeeland : land van vogels

Vorige week mocht ik terug naar Zalig Zeeland, één van mijn favoriete plaatsen ! De dag werd georganiseerd door vzw Landschap en zij pikten me bijna aan mijn deur op met de bus. Geen zorgen dus over het vervoer. En omdat beelden meer zeggen dan woorden heb ik er maar meteen een filmpje van gemaakt !

Geniet ervan !

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 22 februari 2016

    […] gegaan voor de videobewerking. Moviemaker had ik al wat in mijn vingers, getuige het filmpje over Zeeland en Nederland. Maar ik wou toch meer. Dus verdiep ik mij nu in uitgebreide software en amuseer me te […]

  2. 28 december 2016

    […] Zeeland passeert hier wel meer op de blog, maar vogels al heel wat minder. Aan die dag hou ik een prachtige herinnering over en dus ook een fimpje. Kijk mee naar prachtig Zeeland en z’n vogels !  […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.