week in beelden – snapshot diary – week 26

Snapshot diary

snapshot diary

Het lijkt een regen vakantie te worden

Juli ! Dus dat betekent dat de vakantie begonnen is. O nee, ik moet vandaag nog terug naar het werk. Laat het ons houden op vakantie met een kleine uitstap naar het werk.

… maar niemand gaat dood van een beetje regen

Oké, dat klinkt een beetje heel fatalistisch, maar ik heb me ondertussen al (bijna !) geheel verzoend met het feit dat het misschien wel eens een regenzomer zou kunnen worden en om het nog optimistischer te zien troost ik mij met de gedachte dat de regenlente (wie herinnert zich een week zonder regen, ik niet !) mij alvast ‘gewoon’ heeft gemaakt aan de regen.
Ik heb mij bijgevolg voorgenomen om niet al te veel negatieve energie te geven aan al dat water. Er bestaat zoiets als regenjassen, regencapes en regenhoedjes.

Dit in gedachten werkte ik deze week trouwens in de gietende regen (mijn loopschoenen leken volgelopen bootjes) een looptraining af en trotseerden het lief en ik tijdens een lange hikingtocht liters regen. Nat tot op het vel waren we.

regen

Tussendoor werden we ook weer getrakteerd op een zalig blauwe hemel, want ja, zo snel kan het ook wel gaan.

zonder regen

Bovenstaande foto geeft je natuurlijk onmiddellijk zin om erop uit te trekken, niet ?

Kleine gebeurtenissen

Verder waren mijn dagen gevuld met kleine en grote gebeurtenissen. De schoonpapa die 85 werd (hip hip hoera) en steeds meer in het verleden leeft. Het opruimen van de eerste keukenkasten alsof vakantie echt verdiend moet worden, de ‘koopjesperiode’ die me compleet ontgaat, maar blijkbaar de katholieke kerk niet. De tuin die duidelijk aan haar lot wordt overgelaten omdat er maar niet gezomerd wordt (= gebruik van gemaakt). De natuur neemt het daar behoorlijk over.  Ook mijn bureau wordt overgenomen, niet door de natuur, maar wel door vakantiegevoel. Het komt er wel.

kleine dingen

Deze week mag/moet ik nog enkele dagen naar het werk. En dan is het weg … weg met de caravan. Voorlopig staat die nog te blinken in de tuin !

2016-07-03 16.44.13 L

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.