lieve vriendinnen,

Jullie waren hier gisteren weer de sterren. Het moet gezegd : het gezelschap van enkel vrouwen is ronduit plezant. Niet dat wij de mannen vergeten, integendeel, zij zijn dikwijls het onderwerp van gesprek en vrolijkheid. We lachen met hen in hun afwezigheid en missen hen op precies hetzelfde moment.
De meest triviale zaken worden plots belangrijk (gewicht, kapsel, kleren) en worden daardoor gigantisch gerelativeerd. Wij weten immers dat kappers nooit luisteren, dat de Zara geen idee heeft hoe een Vlaamse vrouw er uit ziet en dat ons figuur een blijvende frustratie is.

We troosten onszelf met Melocakes vergezeld van Celebrations, al wachten we daarmee tot het dessert is genuttigd.
Weten jullie trouwens dat jullie hier een doos pralines hebben laten staan ? Die staat hier eenzaam in een plastic zakje op de grond in existentiële crisis te wezen : zijn ze ter consumptie of hadden jullie ze toevallig bij ?
De flessen wijn herinneren nog aan jullie komst gisteren. Volle flessen nota bene : veel drank voorzien, weinig drank genuttigd. We waren zo al goed op dreef.

Zijn jullie goed thuis geraakt ?
Alvast bedankt voor jullie komst en geniet vandaag maar van het shoppen. De zon is jullie bondgenoot. Vergeet de vrouwonvriendelijke winkels.

Een lieve groet,

Kaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Asfaltkonijn schreef:

    Vergeet de Zara, dé vestimentaire trekpleister van het moment is de online store van Asfaltkonijn (www.asfaltkonijn.be > tshirt ), waar iedereen dezelfde kleren koopt, alleen in verschillende kleurtjes en maten. Hoe easy is dat? Geen shoppingfrustraties, laat staan creditcardbloedzuigers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.