als je geen zin hebt om te koken

maar toch lekker wil eten dan maak je gewoon quiche. Wat moet hier in ? Zalm, carpaccio, erwtjes en eitjes. Een kind kan het maken.
Bladerdeeg (ik koop dat gewoon) en in een kom de eieren (ik nam er 3), de carpaccio (ik nam 200 gr.), de erwtjes (ik nam 150 gr.) door elkaar mengen, peper en zout. Blokjes zalm op de taartbodem leggen, alles overdekken met het mengsel van de kom en hup 30 minuten in de oven. Nu ik het aan het opschrijven ben bedenk ik dat er best meer groenten zouden mogen zijn. Mislukken kan niet, dus de volgende keer meer groenten !

En o dat smaakt ! Beter nog is er net voor het serveren een paar blaadjes munt op leggen, je lekt je vingers af !

Eten fotograferen is dan weer iets helemaal anders, want op de een of andere manier ziet dat er zelden smakelijk uit op foto’s !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.