Back to Club Challenge – terug fit met (gratis) hulp van Decathlon

back to club challenge

Back to Club Challenge – Decathlon

Voor wie het nog niet gelezen heeft nog eens de bekentenis : de voorbije weken werd hier zo goed als niet gesport. Alle energie ging naar het nieuwe werkschema. Eenmaal dat ingevuld, kon ik aan sporten denken.  Toen ik uitdaging van Decathlon via Facebook zag verschijnen kon de timing niet beter zijn. Yes ! Een fitnesschallenge ! En het goede is, ik kàn het in de club doen (zeggen wij Vlamingen niet gewoon ‘de fitness ?’), maar ik kan het ook thuis doen.  No excuses anymore ! 

Hoe gaat het in zijn werk ?

Easy peasy : gewoon even naar Facebook en aanmelden voor de back to club challenge. 3 fitnessvideo’s per week. Dat moet toch lukken ? Niet ? Gratis en voor niets !
Je kan hier al de eerste filmpjes bekijken.  Bij iedere oefening staat extra uitleg over zowel de uitvoering van de oefeningen als de betreffende spieren de getraind worden. Overschot van energie of net iets te hoog gegrepen voor je ? Ze hebben er aan gedacht ! Je kiest zelf de lichtere of juiste stevigere editie ! (Ik kies alvast voor Alice, Remy krijgt mij volgende week wel te zien !).

Stokken in de wielen

Hoe zalig de back to club challenge  van Decathlon ook in mijn agenda past (net het ritme van nieuwe werkschema gewoon), ik had niet gerekend op een virale infectie waardoor zelfs de trap nemen een fitnessoefening op zich is. Met andere woorden : voorlopig zit ik dus kwijlend te kijken naar de filmpjes met een geest die wil meedoen en alles wil doen behalve braafjes in de zetel liggen. Naar die filmpjes kijken en niet kunnen doen, dàt is pas een uitdaging.

Dat lijf van mij wil actie !

Gelukkig duurt het nog even, die uitdaging en zullen ook nadien die oefeningen beschikbaar blijven via de website van Decathlon. Maar ik hoop tegen het weekend toch te kunnen inpikken. Dat lijf van mij wil actie ! Eerst nog even uitzieken dus, kwestie van geen weken in de lappenmand te verzeilen. Zei ik al dat ik nauwelijks kan wachten ?

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Doe je ook mee aan de back to club challenge ? [/perfectpullquote]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.