Cadeautips voor wie graag wandelt – 6 tot 35 euro

cadeautips voor wandelaars

Groot Wandelboek – Lannoo – €25,99

Cadeautip voor de wandelaar : Groot wandelboek Vlaanderen

Schitterend boek voor eender welke wandelaar. Uitgetekende wandelingen over heel Vlaanderen, via wandelknooppunten of aangeduide routes. Prachtige natuurdomeinen en aandacht voor bezienswaardigheden. Je hoeft geen sportivio pur sang te zijn om deze wandelingen te lopen, jong en oud kunnen ze aan. Bij elke wandeling staat mooi of ze geschikt is voor kinderwagens en dikwijls is er een verkorte versie beschikbaar, al zijn de wandelingen nooit echt lang. Doorblader het boek hier.
Te koop bij o.a. Bol.com voor € 25,99. Te koop bij elke Standaard Boekhandel.

Kaart met wandelknooppunten €6 tot €10

Cadeautip voor de wandelaar: een must voor iedereen, de wandelnetwerken.
Er zijn kaarten van elke streek

De wandelknooppunten zijn van het beste wat Vlaanderen ooit ingevoerd heeft voor de wandelaar. Je kiest zelf je afstand en je begint waar je ook maar wil, je maakt de wandeling zo lang of kort naar je voorkeur. Ik raad het iedereen aan die begint met wandelen. Zo goed als alle provincies (Limburg spijtig genoeg niet) hebben wandelknooppuntnetwerken. Kaarten van je eigen streek kan je kopen in elke Standaard Boekhandel en meestal ook bij A.S. Adventure. Ze kosten er tussen de 6 en 10 euro, naargelang je er een extra infoboekje bij koopt.

De wandelknooppunten kan je ook gratis online raadplegen, dat kan hier. Wil je de route downloaden op je GSM dan kan dat via een jaarlijks abonnement dat €9,99 kost. Ik heb zelf al enkele jaren een abonnement, het is echt meer dan z’n geld waard!

Bij ons in het dorp – € 34,99

Cadeautip voor de wandelaar: In het dorp 50 plekken waar je gelukkig wordt.

Ik zou dit boek aanraden voor de wandelaar die op zoek is naar verhalen en graag een terrasje meepikt.
Het boek is prachtig uitgegeven en ook thuis valt er van te genieten.
Dorpen vol verhalen en eigenaardigheden, bijzondere plekjes en wandelroutes met horecatips. Meer over het boek vind je hier.

50 plekken waar je gelukkig van wordt, luidt de ondertitel en uit ervaring weet ik dat ze minstens een glimlach (van nostalgie) oproepen. Een aanrader. Te koop bij o.a. Bol.com voor € 34,99, maar evengoed in elke Standaard Boekhandel verkrijgbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.