eindelijk, de kerstboom !

De verrassing voor Sinterklaas was echt ongeëvenaard : een weekendje Rome ! Beiden hebben ze nog niet gevlogen – toch niet waar ze nog herinnering aan hebben – dus dit wordt een mooi avontuur !
Het kostte ons dan ook geen moeite om ze het hele weekend zoet te houden. Lees : met de chocolade en het opzetten van de kerstboom. Zelfs het studeren van wiskunde (examen !) ging zonder morren. En de papa kreeg talloze complimentjes over z’n lekkere lasagne.
Ondertussen ben ik in fase nummer zoveel van ‘kerst’ beland. ‘Is het nog niet teveel’, vraag ik aan het liefje. Maar hij vindt het gezellig. We hebben een behoorlijk groot huis en de kerstsfeer mag overal wel ‘een beetje’ hangen. Alleen wat de buitenkant van ons huis betreft, vallen we wat uit de toon. Hier enkel één sterretje voor het venster, geen rendieren, kerstmannen en nog van dat. We doen er niet aan mee, maar vinden het toch leuk om te zien hoe heel ons dorp zich weer in overdaad zal storten. Soms rijden we met de kinderen zelfs eens ‘een toerke’, om te zien of de traditioneel zwaar verlichte straten ook wel mee doen.

Ach, goed dat kerst en die verlichting er is. Want anders hield ik vast en zeker een winterslaap van een half jaar lang !

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. dooreenrozebril schreef:

    Ziet er heerlijk gezellig uit. zo’n warm huis!

    Veel succes voor je kinderen met hun examens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.