lazy sunday afternoon

Tja, zoveel ‘natte’ dagen in de 9 weken vakantie en nu zijn ze daar : de zonnige dagen ! Of toch een paar. Omdat ik een grote fan ben van goed weer en bovenal van het licht, ben ik manlief al een weeklang aan het overtuigen om buiten te eten. Met tafels buiten moet dat lukken, want er is er altijd wel een in vol licht of in de schaduw. En er is een grote voor wel acht man, maar ook een bistro-tafeltje voor een kop koffie. Deze namiddag nestelde ik me lekker in een ligzetel in de tuin. Ja, in september ! Kouwelijk als ik ben, met een dekentje én zonnebril. Naast mij een hele zak vol ‘boekskes’, en nee Lies, ik ben niet zo enthousiast over ‘Goedele’ ! (alsof het iets uitmaakt natuurlijk, les goûts et les couleurs… n’est pas ?)
Omdat ik dit zo blij was met deze zonnige dag bezocht ik manlief op z’n kamer en vroeg heel liefjes of ik z’n EOS mocht lenen. Kwestie van deze dag zonnige vast te leggen.

Lang leve het licht ! Lang leve de zon ! Lang leve de natuur !

Posted by Picasa

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. veerle schreef:

    Ik word zowaar ‘lazy’ bij het zien van deze foto’s. Trek ik ook met een dekentje naar buiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.