Loslaten en je eigen pad ontdekken

Samenvatting : Eva Daeleman, bekend om haar radiowerk liep tegen een burn-out aan. In dit boek schrijft ze over haar ervaringen nà de burn-out, hoe ze durft te kiezen voor nieuwe wegen die meer bij haar passen. Nieuwe wegen betekent ook loslaten en risico’s durven nemen. Maar het kan. Bewijs is dit boek.

Loslaten

Er is een collega op het werk die nu en dan een liedje voor mij zingt. Niet van begin tot einde, maar enkel het refrein. Hij zingt ‘Laat het los’ van Marco Borsato. Echt over praten doen we niet, maar we verstaan elkaar wel in dat refrein.

Hij ziet het aan mijn gezicht, hoe ik gevangen in mijn hoofd vol gedachten zit en er weinig licht schijnt.

Laat het los, zingt hij met een glimlach. Ik glimlach, net op het moment de bel afgaat als call of duty en ik de leerlingen weer mag begroeten.

Ik ben een beetje lichter geworden. Dankjewel collega.

Laat het los.

Eva Daeleman, Omdat het kan, uitgeverij Horizon, te koop bij o.a. Bol.com voor € 21,99

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Myriam schreef:

    Wat een lieve collega heb jij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.