opdracht voor één dezer dagen…

Wil ik blijvend “in de running” (what’s in a name) voor de 10 mijl blijven, dan moet ik deze week toch minstens 13 km op de duurloopteller staan hebben. Ik heb best al flink getraind deze week (snelheidstraining, intervaltraining, korte loop van 6 km) maar de duurtraining is er nog niet van gekomen. De laatste weken zag ik er steeds meer tegenop, terwijl de duurtraining meestal de leukste is.
Ik vrees dat het ronduit verveling van parcours is. Ik heb mijn lopen altijd maar uitgebreid wat betekent dat ik de eerste 3 km en de laatste 3 km bijna altijd identiek loop.

Of misschien is het totaal iets anders : de voorbije weken waren grauw en regenachtig. Meestal geef het zonnetje en de natuur mij zoveel energie dat het een en al genieten wordt. Vandaag schijnt de zon weelderig, en met een halve graad boven nul moet het best te doen zijn. Kou in het begin maar lekker fris eenmaal het lichaam opgewarmd.

Ik geef toe : dit blogje is een zelfmotivatieblogje. Hop met de beentjes !

(O ja, en de Garmin uitproberen natuurlijk !)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marie-Anne schreef:

    Ja en absoluut een verslag van de Garmin, ik was eerst van plan een polar hartslagmeter te kopen, maar dit lijkt beter.

    Marie-Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.