Snapshot diary week #11/2018 Leven als een kluizenaar

Snapshot diary

snapshot diary

Amper buiten geweest

Soms is het leven gewoontjes en dat is ook best goed. Er stond vooral werk op mijn agenda, werk dat voornamelijk bestond uit dingen opzoeken, artikels schrijven, administratie etc. Allemaal netjes achter mijn bureautje. Levert niet onmiddellijk leuke foto’s op. Ik had twee vergaderingen op behoorlijk wat afstand. Vrijdag stond de eerste vergadering al gepland om 9 uur, maar hé, om 10 uur was het al gedaan. Dicht bij Ikea Zaventem, dus waarom geen 1 euro ontbijt als beloning  voor dat vroege werk ?

In een vroeger leven was ik een kluizenaar

Al dat binnen zitten is evenwel echt niet goed voor mij. Niet voor mijn geest en niet voor mijn lichaam. Ik heb een natuurlijke neiging tot kluizenaarsleven. Geef mij boeken en internet, op tijd en stond eten (vooral ontbijt) en ik wil het huis nooit meer uit. Dan zit ik lekker thuis en vraag me af waarom ik in hemelsnaam op de baan zou moeten ? Tussen mensen, tussen drukte, met gigantisch veel prikkels. Waarom zou ik ? In een vroeger leven was ik vast een kluizenaar, want dat gaat me echt veel te goed af.

Toch verplichte ik mezelf om te gaan lopen en maakte prompt een nieuw loopschema aan dat ik tot nu toe netjes volg. De eerste training verliep echter alles behalve goed (in mijn hoofd) maar daar komt een apart postje over. Lopen doe je ook met je hoofd. In mijn geval: vooràl met mijn hoofd.

Op naar volgende week

Dat het lente moet worden ! Dit zijn alvast mijn plannen voor komende week: uit de veilige cocoon van het kluizenaarsleven komen en hup, naar buiten.
Want echt. Soms heb ik dààr zelfs moeite mee !

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.