Snapshot diary week #21/2020

snapshot diary

Eten, werken, wandelen, lezen, slapen. Repeat

Wanneer ik dit schrijf beginnen we aan de 11de week quarantaine. Het lief en ik maken er het beste van en daar slagen we ook in. Ik hou mij nog steeds aan een bijna spartaans dagschema, maar het loont dan ook. Er wordt gewerkt, geschreven en zelfs gestudeerd. Er wordt gewandeld en ik kook sinds de quarantaine zelfs 1 keer per week.

Het allermooiste vind ik wel die lente. De maakt niet alles goed, maar wel heel veel.

Ik besef overigens dat ik bij de gelukkigen hoor: het geluk dat hier een tuin is, dat ik thuis kan werken in een rustige omgeving en dat ik niet bedreigd word met ontslag. Onze kinderen stellen het goed en het lief en ik lopen elkaar nog altijd niet voor de voeten.

Zondagskind dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.