voorzichtig

Ik ben geen sloddervos. Tenminste zo maak ik het mezelf wijs. Dus allen die denken : jawel, ik geef jullie het voordeel van de twijfel.
Als ik al een sloddervos zou zijn (maar ik ben het niet !) dan ben ik zeker wel een voorzichtig iemand. Ik ben nogal gesteld op mijn privacy en zal dus ook geen delicate zaken laten rondslingeren waar iedereen ze open en bloot kan zien.

Vandaag had ik prijs. Ik kan er niet veel over zeggen, maar mijn ogen zagen dingen die niet voor publicatie vatbaar zijn en waarvan ik TOTAAL niet begrijp dat persoon x niet door had dat hij/zij deze zeer vertrouwelijke en toch genânte dingen voor mijn ogen liet slingeren. Er zijn nu eenmaal plaatsen waar iedereen komt : de toiletten, de cafetaria, het personeelslokaal. Kan ik er iets aan doen dat ik razend snel kan lezen en ‘beeld lees’ in plaats van ‘woord lees’ ?

Het was zoooo genânt dat ik niet anders kon dan rechtsomkeer te maken en even ’te koelen’ in een andere kamer. De sloddervos-niet-voorzichtige-collega was zich van geen kwaad bewust. Hij/zij gebiologeerd door de tekst, ik niet wetend wat mijn ogen gelezen hadden.

Soms wou ik, dat ik niet zo snel kon lezen.
Soms wil ik het niet weten. Hoe sappig de details ook zijn !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.