déja vu

De laatste dagen veel gedaan ‘uit beleefdheid’ en niet uit volle overtuiging. Zo ben ik vrijdag naar de Carré geweest alwaar ik een kader kreeg. Het was een prijs en de dag daarvoor had men mij verwittigd. De Stem van de Opvoeding zei me dat je een prijs uit beleefdheid in ontvangst moet nemen.
Aanvankelijk dacht ik dat het om een grap ging, net zoals vorig jaar. Ook toen was de hele heisa over de zogenaamde Blog van het jaar aan mij voorbij gegaan en kreeg ik ook een kader. Ik leerde er Herman (Goud 2005) en Asfaltkonijn (Brons 2005) kennen en dat maakte de rit wel goed. Dit jaar dus een volledige déja vu.

Verder kan ik er weinig over vertellen behalve wat u bij mijn collega Brons al kon lezen : een ironische speling van het lot, want ook hij had geen woord gerept over het hele gebeuren.
Ik ambieer ook geen verdere verkiezingen of nominaties. U doet wat u wil met mijn blog. Leest hem of laat hem, verfoeit hem of kan hem waarderen.

Rest mij, de mensen die voor mij stemden toch te bedanken. Blijkbaar heeft zo nu en dan iemand iets aan een of ander stukje tekst. Dankjewel.

En vanaf volgende blog is het weer : back to normal, al ben ik echt wel benieuwd, net als Asfaltkonijn, of de 2Girls (Goud) – eerst aangeven dat u wel 18 bent, kwestie dat uw kinderlijke ziel niet bedorven wordt – wel bestaan…
Ik zal het wel ergens lezen…

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. roedi schreef:

  two girls ? da’s gewoon de tweede blog van CMS 😉 haha

  proficiat, coole dame, mooie blog (of andersom) 🙂

 2. Evelien schreef:

  Beste Kaat,

  Proficiat met je tweede plaats bij de verkiezing van de blog van het jaar!
  Graag reageer ik even op je twijfel of wij wel echt bestaan… Ja hoor, dat doen we inderdaad. En we zijn zelfs geen man(nen), maar gewoon 2 meisjes, die liefst uit de publiciteit blijven (we hebben allebei nogal conservatieve werkgevers, en gezien de +18 categorie waar we zitten hebben we van in het begin besloten onszelf niet in the picture te zetten).
  Ergens vind ik het heel spijtig dat mensen niet begrijpen dat wij ervoor gekozen hebben om ons blogleven en onze privé strikt gescheiden te houden.
  We kregen wel al aanvragen om een interview, dus ik beloof dat wanneer en als dat zou gebeuren, ik iedereen op de hoogte zal houden. Misschien dat dan eindelijk het gedoe over onze identiteit eens zal ophouden want het is op zijn minst frustrerend!
  But still… We hebben de award gewonnen (bij ons stond er één klein bannerke) en hadden dat nooit verwacht of gehoopt, integendeel…

 3. Stefaan schreef:

  Van harte proficiat met de tweede plaats.

 4. tom schreef:

  Kaat for president! *smak*

 5. Nederlandse Kaat schreef:

  Het is je van harte gegund! En zo’n prijs is toch altijd leuk, niet?

 6. tagoean schreef:

  Mooi, proficiat met de fijne welverdiende plaats!
  U heeft dat goed gedaan 😉

  ik groet u

 7. tantieris schreef:

  Ik heb zeker op jou gestemd ! Elk jaar al … dus gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.