De Week in beelden – de ontdekking luisterboeken !

  Luisterboeken !

Luisterboeken, o.a. van Arnon Grunberg, Lee Child en Haruki Murakami

Luisterboeken, o.a. van Arnon Grunberg, Lee Child en Haruki Murakami

 

Ik heb al ervaring met luisterboeken maar aangezien mijn leeshonger even groot is als mijn sporthonger was er hier nu en dan grote concurrentie. Een mens kan niet met een boek in de hand lopen of wandelen. Vorige zomer heb ik “Een moderne geschiedenis van België” gehoord en daar veel van opgestoken. Dus vanaf nu dikwijls én lopen/wandelen én luisteren !

Kadootje !

 

Zomaar helemaal uit de lucht gevallen, een reflex-camera ! Oké, het is niet het allerlaatste model, maar ik weet dan ook niets af van een spiegelreflex-camera en moet dus nog heel veel leren ! Er zit ook een extra-les bij voor macro-fotografie, maar ik weet tot nu toe nog amper hoe ik zo’n lens moet vervangen. “Hij verzamelde toch maar stof”, zei de gever, “bij jou wordt hij tenminste gebruikt”.  Joewie !

Door de wind en regen : stormweer !

stormweer

 

In het kader van mijn stilte-project én omdat ik sowieso al verknocht ben aan ‘bewegen’ trotseerde ik deze week kilometers lang het stormachtige weer. Soms zakte ik tot mijn enkels in de modder en ik ben echt kliedernat geworden om een half uur later door ‘droogkast van moeder natuur’ te worden gehaald : de wind blaasde me bijna helemaal weer droog. Er vlogen takken in het rond en soms leek het alsof ik amper vooruit kon, zoveel wind. Met een thermosje warme thee viel het allemaal wel mee ! Zalig !

Cursus websites  bouwen

Cursus websites bouwen

 

Nu pas heb ik ontdekt dat onze stad een heus CVO herbergt en dit op 5 kilometer van mijn huis. Hip hip hoera met veel ICT-cursussen allerlei.  Wij zijn met zo’n 12 ‘studenten’ denk ik, die allemaal websites willen bouwen of hun kennis willen uitbreiden. De ene wil zijn vakantiehuis verhuren en de andere wil een webshop maken. De docent is ervaren en wij leren vooral van elkaar.  Zet 12 mensen met verschillende ideeën bij elkaar en je krijgt duizenden nieuwe ideeën ! Creativiteit is aanstekelijk !

De reageerknop staat onder de titel van dit bericht

Photo Credits De Wereld van Kaat

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 11 april 2015

    […] en zeker zij die houden van natuurfotografie. Ik kon er veel ‘oefenen’ met mijn ‘nieuwe’ fototoestel, al kwam ik nog niet veel verder dan de voorgeprogrammeerde […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.