Frustratie op de laatste dag

… op aanraden van Asfaltkonijn besloot ik gisterenavond een domeinnaam én (eigenlijk overbodige, maar altijd handige) webspace te kopen bij B-one. Ik bekijk alles rustig, vul mijn visagegevens in … druk op het knopje “aankoop” en hup, het scherm vernieuwt gewoon : dus opnieuw de vraag om mijn creditcardgegevens in te geven. Ik denk, héla, geen twee keer en wacht op een mogelijke bevestigingsmail.
Die komt er niet. Ook deze morgen niet.
Dan maar gebeld naar Visa, of dat geld van mijn rekening is of zelfs geregistreerd is als betaling. Zij zeggen me van niet : ik kan de aankoop gerust opnieuw doen…
Dus vandaag tik ik weer netjes mijn aangevraagde domeinnaam in, creditcardgegevens … druk vervolgens op het knopje “aankoop” en huppeldepup, weerom hetzelfde liedje : opnieuw vraagt hij mijn creditgegevens.

Voorlopig zal het dus nog even het moeilijke KULeuvenadres blijven…

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Manuel schreef:

  je kan toch nog altijd gewoon gebruik maken van de gratis .be actie en dat adres forwarden naar dit. Combell oa bieden die aan.

  Ik heb er zo een aantal aangemaakt voor naar subdomeinen etc te verwijzen.

 2. kaat schreef:

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 3. kaat schreef:

  @manuel : dat vind ik nu eens een goeie reactie. Eerstes wou ik niet eens zo’n domeinnaam, Kaat is not so important. Tweedes : bij de KULeuven heb ik voldoende webspace en zelfs al had ik die niet, zelfs blogger biedt die gratis aan.
  Maar ja, er zijn mannen (lees “het liefje”) die zo apetrots(???) is op zijn vriendin dat die vindt dat het wel een beetje professioneel mag.
  Professioneel ???!!! Ge ziet wat ze doen bij B-one !
  Enfin, ik lig er niet van wakker en als ik niets hoor van B-one zal ik jouw suggestie zeker HEEL ERG ter harte nemen !

 4. Lapin McAdam schreef:

  Ik heb bij b-one gekozen voor betaling met overschrijving en een second later bevestigingsmail gehad met daarin alle verdere info ( ondertussen vlekkeloos betaald en kan elk moment geactiveerd worden ..

  Maar idd, voor domeinnaam alléén volstaat die .Be-actie 🙂

 5. Anonymous schreef:

  ik kan altijd http://www.dutchzone.be aanraden 😉

 6. Marre schreef:

  @Asfaltkonijn: ik dacht dat je alleen via kredietkaart kon betalen?

 7. kaat schreef:

  vervolgverhaal
  Mogelijks werkt er iets niet in hun software, want zij (B-one) had niets van mij, geen registratie en ook geen centen (hoop ik voorals nog). Maar het feit dat ze inderdaad zoals beloofd, ondanks het feestweekeind, zo snel antwoordden, heeft mij nog eens over de streep getrokken.
  Ik heb de hele procedure voor een derde keer gedaan maar dit maal gewoon via mijn bankrekening betaald. Nu kreeg ik wél bevestiging van alles.
  Dus hopen dat het lukt.
  Dat ze zo snel antwoorden (persoonlijk !) is wel een goed teken. Dus ja, https://www.dewereldvankaat.be komt er aan !

 8. Lapin McAdam schreef:

  Kaat, bij mij is nu alles in orde. Het heeft iets langer geduurd dan 24u, maar Nieuwjaar zat ertussen enzo. Mooi controlepaneel, en nog een AdWords-waardebon van 50€ als bonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.