Back to basics

Omdat ik het leven achterna loop en nauwelijks nog toe kom aan iets rustigs, heb ik mezelf vandaag getrakteerd op een lekker ontbijt. Ook al vind ik het ontbijt het lekkerste van de hele dag, omwille van tijdsdruk heb ik het de voorbije weken vaak laten staan, ondanks de verwoede pogingen van mijn echtgenootje om mij toch aan het ontbijten te krijgen.
Nu weet ik dat je in tijden van stress vooral niet moet gaan ‘knoeien’ met je eten en de tijd die je slaapt, het wordt alleen maar erger. Dus vandaag een poging gewaagd : maisbroodjes, krentebroodjes, sinaasmarmelade en een potje yoghurt.
Misschien geeft mij dit vandaag net genoeg energie om er weer (goed !) tegen te kunnen.
De krentebroodjes heb ik omwille van de suiker en het vet toch maar laten staan…

Als ik ook nog aan sporten toe kom … wordt het helemaal goed !

Posted by Picasa

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. tijdtussendoor schreef:

    Een goed idee om jezelf eens te verwennen, het ziet er schitterend uit! Ik kan ook enorm genieten van het ontbijt 😉

  2. Goofball schreef:

    Gek eh dat als we gestresseerd zijn we net wat we nodig hebben eerst laten, tegen beter weten in.

    ik hoop dat je genoten hebt van je ontbijt en dat je ook de komende dagen nog geniet van lekkere ontspannende ontbijten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.