Week in beelden – snapshot diary – week 41

Snapshot diary

De week begon toch wel met een vrije dag zeker ? “Faculatieve verlofdag”, heet dat in officiële termen. Op maandagochtend maakten het lief en ik het apartementje schoon en namen afscheid van geliefd Zeeland. Stiekem denk ik al na over een nieuwe boeking. Stiekem, want het lief heeft een hekel aan ‘op voorhand plannen’ !

De vele wachtzalen

wachtzaal aarschotWachtzaal Gasthuisberg2wachtzaal kine

Wachtzaal Wisele

 

 

Een heel korte werkweek dus maar meteen eentje op u tegen te zeggen want tussen het werk en cursussen door mocht ik maar liefst 4 dokters bezoeken. Mijn lijstje foto’s van wachtzalen groeit dus behoorlijk aan. Die loopblessure, ja dat is eigenaardig : bewegen betekent minder pijn, maar ik moet het achteraf dubbeldik betalen. Gelukkig hebben ze langzaamaan enig zicht op wat er mij mankeert.

Werken en studeren

Sint Jozef collegeSalcoSint Janstuderen

 
Iedere week doe ik maar liefst 3 scholen aan. 4 dagen breng ik door op mijn werk,  op maandag en donderdag ben ik zelf ‘leerling’ voor 6 uur per week in Aarschot en op woensdagavond amuseer ik mij o zo met de ‘sportlessen’ van Femma in Diest.
Mijn hele leven lijkt wel door te gaan op scholen. En nee, dat ik zoveel les volg heeft niets te maken met het feit dat ik ’toch veel vakantie heb’. Het is gewoon een keuze. Sommige mensen zitten voor de televisie, of gaan ’s avonds op restaurant of zitten voor hun pc, ik zit gewoon voor een leraar !

En dan gewoonweg genieten !

slak

herfst

Dat ik tussendoor niet kan lopen, dat hakt er wel in. Op mijn werk beweeg ik mij als een slak, het is moeizaam stappen, al verbaast het mij dat ook leven met pijn went en zelfs zozeer dat ik het niet over mijn hart krijg om ‘stil te zitten’. Het loopverbod, dat aanvaard ik met zeer veel tegenzin maar wandelen doe ik toch nog. Al was het maar om nu en dan stil te staan bij zoveel schoons in de herfst !

Ik wens jullie een superfijne nieuwe werkweek toe met zonnige herfstdagen en genieten van al het moois dat dit seizoen met zich meebrengt ! 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.