week in beelden – snapshot diary – week 40

week 40

Hoogtepunten en laagtepunten in deze snapshot diary van de voorbije week ! Fysiek nog altijd op de sukkel en het loopverbod blijft duren. Ik geef toe : één keer heb ik daar gewoon mijn voeten aan geveegd en het liep zo heerlijk dat ik alleen maar kon denken dat al die dokters het fout voor hadden ! Njet. Ik heb het met veel pijn betaald ! Maar nee, ik heb er geen spijt van. Weken niet lopen, dat doet ge een mens niet aan, zo simpel is dat. En dat het vervolgens véél pijn doet…. ja, da’s waar, maar ik wist dat het (nadien) pijn zou doen en de gedachte alleen al aan dat loopje kan me nu nog doen glimlachen !

2015-10-04 12.35.32

Verder skip ik even alle slechte momenten van deze week en ga onmiddellijk naar de goede ! Zalig schoon weer was het deze week, zelfs het ontbijt kon, mits soms dik aangekleed, buiten gebeuren !

Vrijdag vertrokken het lief en ik richting Zeeland, het weekend was al lang geboekt en het had niet beter kunnen vallen. Goed om de ’terrible week’ te vergeten ! Ik deed er één van de dingen die ik het liefste doe : fiets op, stoeltje in de rugzak samen met de Kindle en lezen met zicht op zee. Soms neem ik zelfs een dekentje mee. Geluk zit in kleine dingen én creativiteit !SAM_2653SAM_2656

Maandag hebben we beiden een extra dagje verlof. Ik denk dat we er dan beiden weer helemaal klaar voor zijn !

Ik wens jullie alvast een schitterende nieuwe week toe ! 
Geen reactieknop te zien ? Zie eens onder de titel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.