week in beelden – snapshot diary – week 9

stress
Foto onder Creative Common License. Bron.

dat hart van mij

Geen snapshot diary deze week om de simpele reden dat ik vrijdag zo’n pijn had aan mijn hart dat ik dacht dat het letterlijk brak. Niet zo, zei de arts, maar wel een veel te hoge bloeddruk. En dat hart ging veel te wild te keer zei ze. En vervolgens dat er rust nodig is, en medicatie enzovoort, enzovoort. De rest – over stress en werk en zo – hoorde ik nog nauwelijks.

Ondertussen op een week tijd anderhalve kilo vermagerd, mij al een paar dagen rustig gehouden maar het hart doet niet mee, wil niet mee. Dat blijft donderen in mijn lijf.

Toch een beetje angstig. Ja.

9 reacties op “week in beelden – snapshot diary – week 9

    1. Heeeel erg schrikken. En dat schrikken zelf doet ook weer geen deugd. Want ik mag me net géén zorgen maken. Maar dat is echt zoiets als ‘denk niet aan roze olifant’.

  1. Niets zo moeilijk als rusten als je je zorgen maakt. Helpt een boek? Of het bos/de zee/het groen? Of gewoon een hele avond tegen het hart van het lief aanleunen? Neem je tijd, laat je door niemand opjagen. Courage, daar!! X

    1. Ik kan me moeilijk concentreren bij een boek. Een blad en ik ben alweer vergeten wat ik gelezen heb. Bos/zee/groen : zéér goede suggesties. Alleen staan er overal precies bergen van obstakels voor die plekken. Maar misschien moet ik al mijn courage samenpakken en gewoon buiten gaan stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.