Wie wil nog Millenium lezen ?

Ik heb ontzettend genoten van de triologie van Millenium maar ik maar ze mogen nu best het huis uit. Dus als iemand één of meer boeken wil, geef me een seintje, liefst met vermelding welk deel/delen. Ons huis puilt ondertussen al uit van de boeken en misschien vinden ze hier sneller een lezer die ervan genieten kan dan via de kringloopwinkel.

Bloggewijs laat ik er dan zo’n random machientje op los en stuur ze u op net voor Kerst.

Ik kan het u van harte aanraden !

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. rozebril schreef:

  Oh plezant! Ik wil wel! De eerste graag!

 2. Tricky schreef:

  ik heb de eerste al hier liggen, maar nr 2 en 3 nog niet… mocht er nog iemand anders een deel willen wil ik deel 2 wel, mocht er niemand meer geïnteresseerd zijn, wil ik ze ook wel allebei?! kan ik jou blijmaken met een ander boek? want ik moet/wil ook van een aantal dingen af… ik bekijk het eens , ok!
  btw, leuk idee om het via dit kanaal kwijt te raken…

 3. annava schreef:

  Ik heb ze al! Toch leuk!

 4. Oh, ik doe mee! Ik heb er nog geen enkele gelezen, dus de eerste graag. @ Rozebril, we zijn weer vertrokken voor een competitie :-). Als jij wint, mag ik hem dan bij jou komen halen als je hem uit hebt? (Kwestie ervoor te zorgen dat Anna niet uit haar zetel rolt van het lachen over ons.)

 5. rozebril schreef:

  @Lichtindeduisternis: Deal!

 1. 22 maart 2015

  […] gelezen.Fijn detail, het boek werd mij niet enkel via internet aangeraden, het werd mij ook via een soort internetboekruil aangeboden. Dankjewel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.