Goodbye July, Hello August ! #Mixed Feelings

Goodbye July

Ik heb het hier al gezegd, ik raad iedereen aan om véél foto’s te nemen. Foto’s zijn makkelijke dagboeken, en aangezien de meeste mensen (ik toch) de neiging hebben om vooral leuke dingen te fotograferen, verzamel je pakken goede herinneringen.
Grote en kleine dingen, zodat je in een dipje toch maar ziet dat er ook heel wat leuks/moois is gebeurd ! Al is het maar die lekkere kop koffie in Diest met dat veel te grote stuk taart ! Maar er was meer in juli, en alleen al het zien van deze foto’s maken mijn hart warm.

  • Ik hou een fantastische herinnering aan onze boottocht in De Biesbosch. Het lief had een goede dag en wou naar buiten. We huurden een fluisterboot (geruisloze boot, werkt op elektriciteit) en vielen in panne. Volgens het lief de leukste dag in jaren !
  • Op een eenzame zaterdag trok ik zomaar naar Amsterdam voor een dagje uit. Er is hier een busfirma die dat doet: op en neer rijden. Kost weinig, er is airco en het is behoorlijk comfortabel. De Belgen wonnen brons. Hoera, hoera !
  • Terwijl ik anders nauwelijks in Leuven ben (ook al woonde ik er heel lang) was ik er nu (in de stad) maar liefst 2 keer. Leuven is me nog altijd veel te druk, maar voor een blitzbezoek heel aangenaam. Zalige terrasjes overigens !
  • De caravan ! Er werd (maar) twee keer gekampeerd: in Dordrecht (zalige ervaring). Het lief was mee en hij had het er ook goed. Later deed ik de Wouwse Plantage aan, een geweldige camping, maar méér eentje voor dertigers met klein mannen.
  • Lopen ! Ik loop om de andere dag en dat doet deugd. De warmte verplicht mij om ’s ochtends vroeg te lopen, maar het past wel bij mezelf. Aangezien lopen nog altijd een grote opdracht voor mij is, kan ik die kikker maar beter meteen inslikken. Anders komt er niets van.
  • En natuurlijk de zomerterrasjes hier en daar. Ik doe dat te weinig tegenwoordig. Terwijl het zo eenvoudig als iets is.

 

Op naar augustus ! Laat ik maar meteen een lijstje maken !

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.