herinneringen maken gelukkig

Scheveningen
Wellicht wordt dit allemaal afgebroken….

Er wordt wel veel gezegd over mindfullness en het leven in het nu, maar als ik hard moet werken kan ik helemaal *happy* worden door het vooruitzicht op iets leuks. Dat houdt me echt gaande. Het kan simpelweg een wandeling zijn, of een afspraak met een vriendin, een etentje met mijn man. Momenten die ‘oplichten’.
Van zo’n momenten kan ik ook lang genieten, ik sla ze op in mijn geheugen. Zo kan ik mij in gedachten verplaatsen naar Scheveningen, waar we al twee jaar op rij in de herfst een weekje vakantie houden.

Het terugzien van zo’n foto kan me helemaal terugbrengen : alsof ik de wind voel op mijn wangen, de geur van de zeelucht en het intense genieten van elkaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.