horten en stoten

De vakantie komt hier een beetje in horten en stoten, want we krijgen nu en dan al een (halve) dag vrij maar moesten andere dagen dan weer dubbel hard en lang werken.

Gisteren zo’n dag thuis : begonnen met ontbijt buiten, stralende zon nog. Gaan zwemmen en ervan genoten, want iedereen had natuurlijk voor het grote buitenbad gekozen en niet voor het klein maar fijne zwembad binnen.

Deugd dat dat doet, vakantie. Deugd om tijd te hebben voor alles, om met volle aandacht te kunnen zijn met wat je bezig bent en hoofd eindelijk niet aan nog honderd-en-één dingen moet denken. Geest en lichaam zijn dankbaar ! Eindelijk geen gejaag !

En toen kwam ‘vandaag’, zo’n dubbel hard te werken dag, en dat deed zeer, vooral deze morgen. Niet dat ik een langslaper ben, geenszins, maar weer naar het werk trekken, om een hele dag op een stoel te zitten en te vergaderen, om honderden cijfertjes te zien en te wikken en te wegen.

Gelukkig waren we allemaal in Blijde Verwachting. Van de vakantie natuurlijk. En kwam er nog enige lichtheid van leven aan te pas.

Vakantie, ik zie er zo naar uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ladyknit schreef:

    Oh, ik ook. Even geen ochtendstress, wat vandaag niet lukt doen we morgen wel. Nog een paar weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.