Oktober 2017: 6 om te koesteren

oktober 2017

Dit was het beste van oktober !

  • Ik begon oktober met kampeervakantie in Baarle-Nassau. Kamperen blijft mij intens gelukkig maken. Het is de combinatie van natuur en eenvoud die het hem doet denk ik. En natuurlijk ook de heel grote portie vrijheid.
  • Oktober was voor mij dé wandelmaand, dat was ook te zien aan de vele posts met wandelroutes. Het belang van wandelen kan voor mijn gevoel van geluk niet worden overschat. Eén van de wandelingen was in de gietende regen. Ook dat kon mijn geluk niet deren. Het is allemaal een kwestie van aanpassen en verwachtingen. Het is maar regen. Lessons to learn here voor het hele leven !
  • Sedert september kom ik elke week samen met enkele vrienden om creatief bezig te zijn in stilte. Het is een afspraak zoals mensen die hebben om te sporten. Het zorgt ervoor dat je het doet. Ik zou het uit mezelf niet doen. Maar ik merk dat ik er deugd aan heb om mijn hersenen op een andere manier te laten werken. Mijn hele wereld draait continu om woorden en analyse. Dit creatief bezig zijn opent een nieuwe wereld voor mij. Een wereld waarin soms geen woorden zijn.
  • Twee grote feesten in oktober. Eentje ervan was een zalige fuif. Dansen doet iets met een mens. Met mensen. Het schept verbondenheid. Opnieuw: dat woordeloze zijn. Het verlaten van het analytische. Gewoon dansen en zijn. Het lijkt wel een thema.
  • Er werd heel veel gelezen in oktober. Robyn Carr was pure ontspanning, maar ik las ook boeken die mij sterk aan het denken zetten. Het zijn boeken waar ik nog niet helemaal aan uit ben. Maar het versterkt wel mijn voornemen om nog meer te lezen.  Boeken brengen mij soms compleet uit mijn comfort-zone. Naar verluidt begint daar de groei.
  • Ik eindigde de maand evengoed met vakantie en wel in ons geliefde Scheveningen. Ik kan veel vertellen over Schevingen en Den Haag. We komen er al jarenlang. Maar het mooiste en liefst is wel het samenzijn met het lief. Tijd voor elkaar. Gewoon zijn.

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Wat zijn jullie beste herinneringen van oktober 2017 ? [/perfectpullquote]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.