Wat als Sinterklaas mij alles kon geven …

Wat als Sinterklaas mij hopen geld kon geven

Toch jammer dat Sinterklaas niet echt … Ik zou anders echt wel weten wat gevraagd : 2 lijstjes zelfs en met één ding van ieder lijstje zou ik al heel blij zijn ! Of zelfs ééin ding in het totaal !
Dit zijn mijn lijstjes

Wat als Sinterklaas mij alles kon geven – en geld geen probleem was

 1. Een roadtrip van een paar maanden in de VS, inclusief echtgenoot

  Nee, die echtgenoot heb ik natuurlijk wel, maar hij moet ook nog meewillen ! Geen roadtrip van een paar weken, maar eentje van minimaal een half jaar. Met geld genoeg dat ik alles kan bezoeken wat ik wil en op geen dollar meer of minder hoef te zien.
  Sint, zie je het zitten ?

 2. Een personal assistant

  Zo eentje die mijn huis op orde houdt. Hmmm.. niet geheel onbetaalbaar en ik wéét het, iedere keer manlief er over begint zeg ik ‘hoeft niet’. Maar toch, als de Sint er een goeie vindt. Stuur ze maar naar hier. Ik wil ze zelf financieren !

 3. Een personal shopper

  Dat zal mij niet geliefd maken onder vrouwen, maar ik heb een hekel aan kleren shoppen. Ik heb er de tijd niet voor (lees ; ik maak er de tijd niet voor), de pashokjes zijn veel veel gedoe en ik heb ook al geen talent om eens iets anders te kiezen dan de klassieke broek/bloese met of zonder trui. Dat die dame/heer het maar bestudeert ! Sinterklaas mag het ook persoonlijk doen, geen probleem !
  Of misschien toch niet, eigenlijk vind ik het niet zo belangrijk. Dat die dame of heer gewoon koopt wat ik nu al koop !

 4. Een vier- tot vijftal studiejaren

  Zeg maar meteen een jaar of vier om nog eens een diploma te halen. Niet zozeer voor dat diploma maar om mijn hoofd eens helemaal op iets anders te zetten. Geschiedenis bijvoorbeeld. Of filosofie. Met examens en al. Geen schrik voor. Maar met tijd en geld om daar helemaal voor te gaan. Het mag in Leuven zijn en een kot hoeft niet.
  Schonen deal, niet ?

 5. Een volkswagen California

  Ik weet het, liefste Sinterklaas, ik heb de hiptste en leukste caravan die er is. En nee, ik zou niet liever de California hebben. Maar soms, heel soms is een camper praktischer dan een caravan. In de winter bijvoorbeeld. Of om dingen te combineren. Vrees alleen dat ik – mezelf kennende – nu en dan op het werk zou blijven slapen. Tijd gespaard !

 6. Een persoonlijke kok

  Dat gaat het lief niet fijn vinden aangezien we veelal buitenshuis eten en de keren dat we thuis eten hij de kok is. Ik hoop dat Sinterklaas daar over ziet en vooral naar de voordelen kijkt. Maar zo’n kok die helemaal gezond voor je kookt. Ontbijt en al. Slaatjes. Die zorgt dat er alleen maar lekker eten in je huis is. Met verstand van voedingsleer. Geef toe, wat een gemak zou dat niet zijn ?

Lees morgen mijn nog uitdagender lijstje : wat als de Sint mij eindeloos tijd kon geven ?

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Wat zou jij wensen, mocht geld geen probleem zijn ? [/perfectpullquote]

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Caro schreef:

  Een (verwarmd) zwembad in de tuin. En aangezien onze tuin daar niet groot genoeg voor is, moet er meteen ook een ander huis bij. Dat huis mag boven op een heuvel in de Westhoek staan, vanwaaruit ik een prachtig uitzicht heb over de glooiende velden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.