slaapblues

Slecht geslapen en ik zal het geweten hebben. Rond elf uur het bed in. Rond middernacht ging de wekker die op manliefs bureau stond af. Ik hoor alles, ook al is het buiten onze slaapkamer. Ik werd wakker, viel weer in slaap. Anderhalf uur later of zo : muggen. Ik werd wakker, stak de muggenverschalker in, viel weer in slaap. Een uur of twee later : werd wakker. Geen idee waarom. Viel weer in slaap. Ergens tegen de morgen. Wekker van manlief ging af. Mijn wekker stond om 8.30 u maar die liet nog niets van zich weten, het moet dus vroeger geweest zijn. Een afschuwelijk lawaai. Hij stond in Snooze-modus. Hij sliep erdoor. Ik werd wakker, viel in slaap, werd wakkern viel in slaap. Bijna zoveel keer als er snooze-repeats zijn. Hij bleef slapen.
Vraag die nu bij mij opkomt : waarom zet mijn man een wekker op?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. veerle schreef:

  Zou je dat niet aan hem vragen?

 2. kaat schreef:

  Update : hij is gewoon ongerust dat hij niet wakker zal worden op tijd. We kunnen geen winkel passeren of hij koopt een wekker bij. En Wendel : hij rekent er op dat ik het inderdaad uiteindelijk doe.

 3. Wendel schreef:

  Zodat jij hem wakker kan maken?

 4. veerle schreef:

  Wij hebben eerlijk gezegd ook twee wekkers staan voor als we de eerste niet zouden horen. Maar geen enkele loopt midden in de nacht af. De ene om 7.20 u, de andere om 7.30 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.