1000 vragen #41 Welk cijfer zou je je gezicht geven ?

1000 vragen over mezelf

Eu ? Ver van mij bed

Onmiddellijk bekentenis : deze leidt toch tot een beetje ergernis bij mij en dat kan alleen maar het gevolg zijn van enige onzekerheid. Of niet ? Nee denk ik, ik plaats toch selfies op Instagram en op mijn eigenste blog hier, staat toch mijn foto, full portrait ? En ook op de snapshot diary’s zet ik al eens foto’s van mezelf. Vrij regelmatig. Onzeker ? Ik ?
Maar laat ik eerlijk zijn, bij bovenstaande artikels is ‘gezicht’ nooit het main item, het gaat een beetje op in de rest van het onderwerp. Dus ja, een cijfer.

Grijze muis

Wat wel vast staat is dat ik er weinig mee bezig ben. Ik gebruik geen make-up. Alleen wat verzorging ’s morgens en ’s avonds. Ook de rest interesseert me niet, voor mijn part droeg ik alle dagen hetzelfde. Wat dat betreft ben ik een grijze en saaie muis. Ik hou er niet van om naar de kapper te gaan en kies voor het gemak.  Het is niet dat ik ga voor een hoog cijfer.

Geboren

Ik vrees dat ik nogal gelaten ben over het onderwerp. Op mijn werk lopen echt ‘schone mensen’ rond. Die passen zo in een boekje. Ze hebben een natuurlijke schoonheid en uitstraling. Ik denk dat ze zo geboren zijn. Of niet ?
Wanneer het lief van onze zoon glimlacht licht de hele kamer op. Gewoon glimlachen. Een schoon madam. Niet het klassieke-modellen-gezicht maar wel : warmte. Dat is toch schoon.

Cijfer ?

Maar een cijfer geven ? Ik begin er zelfs niet aan te denken. Ik denk dat ik er voor mijn vrienden en geliefden altijd goed uit zie. Tenzij ik een baaldag heb en mezelf ook liever niet in de spiegel zie. En de rest ? Who cares ? Als het voor mij goed, dan is het toch goed genoeg ?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.