7 x Geluksfactor 10 : Wie wil je zijn ?

Wie wil je zijn ?

uit boek “Geluksfactor 10”. Een volledige review vind je hier.

Ik vind dat best een belangrijke vraag. Wil ik iemand zijn die onrustig is, gespannen ? Iemand met teveel overgewicht ? Wil ik lekker en gezond eten of snel snacken ? En als ik lekker en gezond wil eten, waarom ga ik dan toch zo snel voor de ongezonde snack ? Vragen soms best confronterend zijn, maar zo lang ik er niet echt op inga, zal er weinig veranderen. Elk doel vraagt om verandering en verandering betekent botsen op weerstand. Het erkennen van die weerstand en er meteen ook een alternatief voor bedenken is een geweldige goede stap. Zoals de weerstand die ik heb om ’tijd te verliezen’ door ’s avonds nog 10 000 stappen te moeten zetten. Sedert ik het combineer met een podcast is alle weerstand verdwenen. Integendeel, ik zie er naar uit !
Dus stel jezelf de vraag: wie wil ik zijn ? Wat zijn mijn weerstanden en hoe kan ik er mee omgaan ?
Succes !

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Myriam schreef:

    Een vraag om even over na te denken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.