Week in beelden

 Fotografie

Foto nemen

 

Het blijft wennen, zo’n groot fototoestel ! Deze week probeerde ik dus allerlei instellingen uit, focuspunten en zo, het zal een leerproces worden ! Ondertussen is er wel minder gelopen, kwestie van waar de focus ligt.

De liefde !

Kijken naar het water

Wij waren een midweek in Zeeland en het allerfijnste is toch gewoon tijd hebben voor het lief. Hoe grootmijn liefde voor Zeeland ook, hij maakt het toch tot een topvakantie !

Zonder laptop

keien

 

Op verlof was ik mijn laptop vergeten. Ook mijn draadloos toetsenbord voor m’n tablet, waardoor ik mij aanvankelijk heel erg gehandicapt voelde. Vandaar dat er hier dagen niets gebeurd is.  Na de eerste paniek viel het naderhand best wel mee. Ik kan dus zonder !

Boterhamzakje

Naaimachine

Lang, lang geleden maar toch weer bovengehaald : de naaimachine ! Ik maakte er boterhamzakjes, gevoerd en al en waar net twee boterhammen (of één pistolé) in kunnen. Ik neem ze mee naar het werk maar ook dikwijls als ik ga wandelen. Een brooddoos is niet zo handig als je kilometers ver wandelt.  Gevoerd en al.

’t is te simpel om er een handleiding over te schrijven. Misschien maak ik nog eens een foto van het hele zakje en is het dan sowieso duidelijker.  (Denk in termen van een omslag, zij het dan met velcro). Zo’n boterhamzakje dat ook als placemat kan dienen, dat wordt misschien nog eens een volgend project !

Natuurlijk werd er ook weer veel gelezen, maar dat verdient een apart blogje !

 

Photo Credits De Wereld van Kaat

 

 

De reageerknop staat boven de titel

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sas schreef:

    Wat een toffe foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.